Hobby #1: Quizzen

Zoals ik in een vorige blog al een keertje aanhaalde, gaan we geregeld quizzen.  Komend weekend organiseren we echter zelf een quiz en dat is heel andere koek. We zijn al weken bezig met de voorbereidingen: opstellen van vragen, benodigdheden voor de zaal, reclame maken en teams aanspreken, enz. Het is een hele lange lijst. Andere hobby’s,  zoals bloggen, schieten er dan een beetje bij in. Deze week steken we iedere vrije minuut in de quiz om van de eerste editie een succes te maken…

We zijn bijna zaterdag, dus de voorbereidingen lopen ten einde. Nu begint de stress: zal alles goed gaan, komen alle quizploegen opdagen, zal de beamer het niet begeven… We hebben er wel alle vertrouwen in, maar je weet maar nooit. Duimen jullie met ons mee?

Spannend…

(wordt vervolgd)

 

22 gedachtes over “Hobby #1: Quizzen

  1. Toevallig doe ik volgende maand, voor de eerste keer in m’n leven, ook mee aan een quiz, die georganiseerd wordt ten voordele van een jeugdbeweging voor jongeren met een mentale beperking.
    De mensen die het organiseren werken bij ons in het museum en zij hebben mij verteld hoeveel werk er is aan het organiseren van zo’n quiz en wat er allemaal komt bij kijken.
    Ik wens jullie alvast heel veel succes met de quiz !

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuk.. de man van een vriendin van mij maakte ook elk jaar een quiz voor een plaatselijke school.. ik heb eens wat vraagjes van hem mogen bekijken.. nog helemaal niet simpel! en hij was er ook weken mee bezig om die quiz in elkaar te steken.. óók niet simpel!
    Dus veel succes ermee.. maar na al het harde werk toch ook véél plezier! 🙂

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie