Ondertussen in Negenoord en Molenveld

Er zijn al geruime tijd werken aan de gang nabij de Boyen.  De graafmachines en bulldozers zijn inmiddels een vertrouwd gezicht.

2017_07 A 194

Tot dusver was er geen hinder voor de wandelaars. Helaas rijden er nu ook kiepwagens langs het grindgat aan de Negenoord. Momenteel is het gelukkig bouwverlof in Nederland (het gaat om een Nederlandse firma), maar andere dagen rijden ze van 7u ’s ochtends tot 17u in de namiddag. Dit zou tot eind december zo zijn.

2017_07 A 207.JPG

Voor de wandelaars langs het grindgat is de weg gedeeltelijk afgesloten. Er is vlak langs de gebruikelijke weg een paadje door het gras voorzien, dat keurig werd afgemaaid. Je kan dus nog steeds mooie avondwandelingen maken.

2017_07 A 209.JPG

Helaas werd er ook langs de dijk gemaaid, wat maakt dat het gemuteerde slangenkruid niet meer te bezichtigen is. Een veel grotere verandering is echter het feit dat taveerne Molenveld inmiddels werd afgebroken, het gezellige café waar we tijdens fietstochten steevast langskwamen. Hieronder één van de laatste foto’s die ik van het café gemaakt heb. Veel veranderingen…De Maas kabbelt verder.

taverne molenveld stokkem

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s